Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

28 жовтня 2014 р.

У Івано-Франківську тривають роботи по капітальному ремонту вул.Набережної

В Івано-Франківську повним ходом тривають роботи по капітальному ремонту вулиці Набережної ім. Василя Стефаника.

Сьогодні на об'єкті за участі голови ОДА Олега Гончарука, фірм підрядників та відповідальних управлінь ОДА та міської ради відбулась чергова нарада. Як відзначив обласний очільник, роботи тривають згідно графіку. Всі організації, що виконують роботи, забезпечені в повному обсязі фінансами. Так з міського бюджету вже профінансовано 4 мільйони гривень, з обласного - більше десяти.

"Дорогу ми здамо, як і маєм здавати (до 1 грудня, - ред). Єдиний чинник, який може нам завадити - це погода. Поки вона нам сприяє, - говорить Олег Гончарук. - Працюєм від ранку до вечора".

Щодо проблем, то наразі основними з них є: розширення дороги та облаштування автобусної зупинки на вулиці Садовій, велика кількість самовільних врізок в каналізійні колектори, самовільні облаштування заїздів з вулиці Набережної. Тривають проектні роботі по облаштуванню на вулиці Набережній велодоріжки.

Інші новини