Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

14 серпня 2018 р.

Триває будівництво моста в Косові

ТОВ ПБС продовжує підготовчі роботи з будівництва моста у Косові. На нього косівчани чекали досить довго. Після того, як старий косівський міст у 2008 році знесла повінь, на його місці, рівно 10 років тому, встановили опори для нового моста. Однак на цьому роботи зупинились і  людям довелося користуватися тимчасовою металевою конструкцією. Про те, як просувається робота, розповів виконроб ТОВ ПБС Юрій Побігушка: «Бетонуємо підходи до об’єкта, з’єднуємо секції між опорами та бетонованими підпірними стінками. Крім того, розширюємо ригель, адже там буде додаткова секція, де будуть встановлюватися ліхтарі для освітлення». 

На важливісті побудови нового моста у Косові наголошує і депутат обласної ради Дмитро Сіреджук, висловлюючи сподівання на те, що «дорожники ПБС виконають роботу у короткі терміни та зроблять для косівчан якісну переправу, що прослужить багато років»

Інші новини