Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

30 серпня 2018 р.

У Шепарівцях влаштовують з’їзди

У селі Шепарівці Коломийського району ТОВ ПБС працює над влаштуванням з’їздів і примикань. Роботи відбуваються у центрі села, неподалік сільської ради.

«Минулого року ми відремонтували 15 кілометрів дороги Т-09-05 Делятин – Раківчик. Але через відсутність фінансування всі ці роботи зробили у борг. Досі за цю дорогу нам не повернули 40 мільйонів гривень. Через відсутність фінансування ми не змогли завершити деякі з’їзди. Але зараз роботи продовжуємо. До речі, також у борг», - пояснює затяжність ремонту  інженер виробничо-технічного відділу Василь Мацюк.

У Шепарівцях наразі влаштовано 3 з’їзди. Для місцевих жителів важливо було зробити примикання саме з вулицею Лесі Українки, адже там були певні незручності як для водіїв, так і для перехожих.

«Висота від дороги майже по коліна, машинам заїжджати важко. На цій вулиці знаходиться відпочинковий комплекс «Млинівські купальні». Тут кожного дня велика кількість дітей, які відвідують басейн і приходять на тренування», - розповідають місцеві жителі.

На примиканнях і з'їздах фахівці ПБС попередньо влаштовують основу щебенево-пішаною сумішшю та асфальтують. Роботи заплановано завершити протягом дня.

Інші новини