Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

23 вересня 2018 р.

Через ДТП у Хусті пошкоджено розв’язку, яку робила ПБС

Розв'язка, яку лише недавно збудувала компанія ПБС, пошкоджена. На виїзді з міста Хуст трапилася ДТП, унаслідок чого пошкодились новенькі трикутники та кільце, які минулого місяця були встановлені працівниками компанії. Аварія трапилася сьогодні вночі, але винуватця не виявлено.

«Ми звернулись до поліції, щоб знайти винуватця аварії. Саме він повинен відшкодувати збитки. Але правоохоронці повідомили, що не знають, хто вчинив ДТП», — розповідають у дирекції Закарпатської дільниці ТОВ ПБС.

У Хустському відділі поліції ГУНП кажуть, що про аварію дізналися саме від ПБС, офіційних повідомлень про ДТП не надходило. Відповідно вони не виїжджали на місце події. Як тільки буде зареєстровано звернення, одразу візьмуться за пошуки порушника.

Ми просимо допомогти нам знайти винуватця. Збитки нанесені об’єкту, який ще навіть не зданий в експлуатацію, складають біля 39 тисяч гривень. Аварія трапилась 22 вересня в межах 4:30 – 5:00 години ранку. Нам стало відомо, що це пасажирський мікроавтобус  марки Mercedes-Benz Sprinter золотистого кольору.

Інші новини