Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

24 квітня 2018 р.

Стартує робота по влаштуванню з’їздів у Боднарові

ПБС - це та компанія, яка дбає про безпеку дорожнього руху. Сьогодні починається робота по влаштуванню з’їздів у Боднарові. Так як основне дорожнє полотно піднялося на десятки сантиметрів, виїжджати на другорядні дороги стало дуже незручно і небезпечно. Фірма ПБС обіцяла доробити примикання при першій же нагоді, і виконує заплановане. 

«На цій ділянці маємо зробити до восьми з'їздів. Так як зараз накрапає дощ, укладання асфальтобетону ще не розпочато. Поки що проводимо підготовчі роботи. З настанням сприятливих погодних умов будемо укладати крупнозернистий асфальтобетон. Ми маємо виконувати роботи якісно», - говорить спеціаліст з будівництва доріг ПБС Ігор Семененко.

Також заплановано укласти верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону і нанести пластикову розмітку. Щодо ремонту Боднарівського моста і під’їздів до нього – згідно договору поточний середній ремонт не був передбачений.

«Тристаметрові під’їзди до моста з обох боків не повинні були ремонтуватися. Не можна проводити капітальний чи поточний середній ремонт дороги, поки не буде відремонтовано сам міст. Зараз зробимо дрібний ремонт і буде забезпечений нормальний проїзд. А вже коли відремонтуємо саму споруду, то зробиться і належний ремонт під’їздів», - пояснює начальник Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василь Буджак.

Інші новини