Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

11 жовтня 2018 р.

ПБС ремонтує вулицю Січових стрільців у Чернівцях

Нарешті вулиця Січових стрільців дочекалася ремонту. Її капітально відремонтує фірма ПБС. Роботи вже розпочали. 

«Роботи розпочались згідно плану. 10 жовтня ми демонтували старий бортовий камінь. В ніч на 11 жовтня провели холодне фрезерування проїжджої частини. У тому числі ліквідували напливи з боку вулиці Руської. Так само за ніч ми підсилили основу дорожнього одягу, а сьогодні вдень уже асфальтуємо. Роботи ведуться дуже швидко й якісно. Наша фірма планує завершити капітальний ремонт покриття до кінця жовтня», - повідомляє начальник Чернівецької дільниці ТОВ ПБС Олександр Ластівка. 

Вулицю Січових стрільців у Чернівцях вважають багатостраждальною. Попри ями на дорогах, через які неможливо проїхати, не пошкодивши ходову, капітальний ремонт цієї дороги розпочали аж за другою спробою. Перший тендер відбувся ще в березні. Тоді замовник підписав договір з організацією-переможцем, але фірма так і не приступила до робіт. Довелось розривати договір і виставляти дорогу на торги знову. 

Зараз переможцем визнано дорожню компанію ПБС, яка вже працює.

«Враховуючи те, що це осінь і скоро температурні режими не дозволять працювати з асфальтом, проїжджу частину ми відремонтуємо цьогоріч. Щодо капітального ремонту тротуарів, то роботи продовжимо вже навесні», - коментує хід робіт Олександр Ластівка.

Капітальний ремонт дорожнього покриття фірма ПБС проводить цілодобово. 
 

Інші новини