Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

23 жовтня 2018 р.

ПБС готує автошляхи до зими

Дорожники ТОВ ПБС готуються до зимового періоду. На дорогах, які є в експлуатаційному утриманні компанії, встановлюють спеціальні дорожні знаки, які вказують на обмежену видимість, ожеледицю та інше. Також на підйомах і спусках уже з’явилася протиожеледна суміш. Зараз працівники ПБС встановлюють дорожні сигнальні віхи.

«Поза населеними пунктами в місцях, де немає знаків, ми ставимо сигнальні віхи. Це робиться для того, щоб у заметіль водії могли бачити краї земляного полотна й не потрапили у кювет. Ставимо такі віхи кожні 100 метрів», - повідомляє майстер ТОВ ПБС Петро Дубіцький.

Завтра, 23 жовтня, синоптики прогнозують погіршення погодних умов. У високогір’ї слід очікувати сніг. Але працівники ПБС поки що спокійні. Кажуть, що морозів не очікується, земля ще тримає літнє тепло, тож сніг, якщо й випаде, на дорогах довго не затримається. 

Інші новини