Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

29 грудня 2018 р.

Борг перед «ПБС» сягає 400 мільйонів гривень

Протягом 2018 року буковельська дорожня компанія «ПБС» відремонтувала дороги у шести областях України. Відновлені автошляхи в Івано-Франківській, Львівській, Чернівецькій, Закарпатській областях, а також на Волині й Черкащині. Найбільше кілометрів автошляхів відремонтовано на Прикарпатті, Закарпатті та Буковині.

Цей рік для «ПБС» виявився досить важким насамперед через очевидне перешкоджання влади у відбудові українських доріг. Компанії навмисне не повертають борг за вже зроблену роботу. За останні два роки борг держави перед буковельською фірмою «ПБС» складає чотириста мільйонів гривень. При цьому фірма продовжує інвестувати власні кошти у відбудову доріг.

«Важко працювати в таких умовах. Від нас багато очікують, але не перераховують кошти. Ми прагнемо якомога швидше відбудувати дороги України. Знаємо, що від нас цього чекають платники податків. Тому продовжуємо й далі працювати за рахунок власних капіталовкладень. Хоча через великі борги багато об’єктів не вдалось завершити. Мова йде про дорогу Н-10 Стрий – Мамалига, Н-09 Мукачево – Львів та інші. 30% доріг, відремонтованих нами, досі залишаються без верхнього шару асфальтобетону», -  роз’яснюють у «ПБС».

У 2018 році відремонтовано досить багато регіональних та місцевих доріг.  Понад півсотні кілометрів місцевих автошляхів зроблено в Івано-Франківській, Закарпатській та Чернівецькій областях. 

- Ремонт сільських доріг завжди відкладали на потім. І зараз ми маємо таку ситуацію, що до села неможливо доїхати: там дороги просто немає. Ми вдячні фірмі за те, що взялася за ремонт у глибинках. Там теж живуть працьовиті й чесні люди, які прагнуть розвивати свій край.

- Ми дуже раді, що Ви розпочали ремонт головної дороги у нашому селі. Вдячність не передати словами. Тепер до нас буде їхати більше автобусів, ми відчуваємо себе безпечніше, бо і швидка приїде швидше», - висловлюють подяку голови сіл та ОТГ.

Крім того, зроблені міські дороги у Чернівцях, Луцьку, Івано-Франківську. Збудовані тротуари в Яремче, Надвірній, Делятині, Брошнів-Осаді. У планах «ПБС» на цьому не зупинятися, а лише набирати обертів.
 «Фірма «ПБС» зробила суттєвий вклад у розвиток цілого регіону. Попри всі перепони вдалося суттєво змінити обличчя нашої області, в тому числі змінились не лише основні автошляхи, а й місцеві, звичайні сільські дороги.  В дорожній сфері це великий прорив», - підсумовує результати діяльності  фірми народний депутат України Олександр Шевченко.

Дорожньо-будівельний сезон 2018 завершився. Найближчі кілька місяців «ПБС» працюватиме в основному над зимовим утриманням доріг Прикарпаття й Львівщини. Минулий рік показав, що з «ПБС» зимові циклони й потужні снігопади не страшні. А обслуговування визнали кращим в Україні.

Інші новини