Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

10 січня 2019 р.

Дороги, за які відповідає «ПБС», безпечні

Сніжне Різдво. Цьогорічна зима дозволила нам відзначити свята казково – коли все довкола біле. Рясно сніжило у Святвечір та на саме Різдво. Попри свято працівники «ПБС» працювали у цілодобовому режимі, щоб 400 кілометрів доріг, які є в експлуатаційному утриманні компанії, були безпечними. 

«На Прикарпатті проблем зі станом доріг, за які ми відповідаємо, не було. Так само і на Львівщині. Через інтенсивні опади важко було розчистити сніг повністю, але після припинення снігопаду ми швидко впоралися із завданням. Зараз дороги чорні», - кажуть у відділі експлуатації та утримання доріг ТОВ «ПБС».

В інших областях ситуація на дорогах дещо гірша. До прикладу, на Буковині дороги державного значення досі засніжені. Місцеві скаржаться на погану роботу комунальників: 

«Подивіться на міжнародну дорогу М-19. Вона вся в снігу. Комунальники чекають весни, щоб усе це розтало».

«Зверніть увагу що коїться на кільці в Магалі, які б шини не були,та яка прокладка між рулем та сидінням не сиділа, автівка не дуже має бажання зупинятися нажаль».

«ПБС» просить водіїв не спішити та дотримуватись правил дорожнього руху. На дорогах можлива ожеледиця. Крім того, синоптики знову прогнозують ожеледицю та снігопад. Будьте уважними.

На фото: Дорога державного значення Н-09 у Рогатинському районі; Дорога державного значення Н-10 у Коломийському районі; 

Для порівняння: дорога Міжнародного значення М-12 Стрий – Знам’янка неподалік Чернівців.
 

Інші новини