Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

12 квітня 2019 р.

Представники ТОВ «ПБС» відвідали міжнародну виставку BAUMA

ТОВ «ПБС» постійно вдосконалює свої знання і вміння та стежить за світовими інноваціями і трендами. Працівники компанії взяли участь у найбільшій на планеті міжнародній виставці машин, обладнання та інновацій для будівельної і гірничої промисловості BAUMA-2019.

«Для нас виставка не лише цікава, а й корисна. Ми їхали з конкретною метою – вдосконалитись у технології виробництва та укладання гусасфальтів, дізнатись більше про бетонні технології та обмінятись досвідом з європейськими колегами», - кажуть делегати ТОВ «ПБС».

Крім того, керівники буковельської дорожньої компанії ознайомились з асфальтними заводами майбутнього та безпілотним дорожньо-будівельним обладнанням: «Ми завжди намагаємося іти в ногу з часом. Але масштабність стрибків інженерно-будівельної галузі вражає. Хочеться випробувати якомога більше новинок».

Виставка BAUMA відбувається в Німеччині раз на три роки і є найпрестижнішим заходом будівельної галузі у світі. Традиційно у події беруть участь представники країн Європи, Азії та Америки. Цьогоріч на заході очікується понад півмільйона учасників.
 

Інші новини