Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

23 квітня 2017 р.

«ПБС» відремонтує дорогу до музею Степана Бандери

Олександр Шевченко пообіцяв, що дорога до музею Степана Бандери відремонтується, оскільки до Старого Угринова треба пробиратись через "місячні кратери".

Щоб дістатися до історичного місця, туристам потрібно долати бездоріжжя, написали у соцмережі голова правління "Стоп корупції" Тарас Лилик, який є вихідцем із "бандерівського" села.

Його підтримав і відомий київський журналіст Роман Бочкала: "По роботі доводилося бувати в багатьох країнах. Але навіть в таких відсталих, як Сомалі та Конго, дороги до національних святинь ідеальні".

На запевнення нардепа Олександра Шевченка включити дорогу у план на відновлення на 2017 рік відреагував голова Служби автомобільних доріг Івано-Франківської області Василь Буджак: "Направду ця дорога, хоч і місцева, має важливе загальнодержавне значення. Тому ми плануємо в цьому році її відремонтувати. Приємно, що Олександр Леонідович ініціює її ремонт, немаючи підтвердження необхідного фінансування від Служби автодоріг". 

Інші новини