Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

23 жовтня 2019 р.

Про технології, які вже 2 роки використовує «ПБС», навчали на семінарі

Працівники «ПБС» взяли участь у семінарі «Сучасні технології експлуатаційного утримання автомобільних доріг в зимовий період».

Як належно утримувати дороги у зимовий період та ефективно боротися з ожеледицею – про це говорили на семінарі, який відбувся в Івано-Франківську. Участь у заході взяли представники дорожніх служб та науковці з цілої України.

За словами науковців ДП «ДерждорНДІ» у Європі, зокрема у Німеччині, Швеції, Норвегії та інших країнах для очищення доріг від снігу використовують сіль. Зокрема, обробляють дороги сіллю перед початком снігопаду. Саме так уже два роки працює буковельська фірма «ПБС».

«Ми, як і провідні європейські країни, очищуємо дороги не просто чистою сіллю, а «змоченою сіллю» і концентрованими соляними розчинами. Для приготування яких ще два роки тому нами придбане спеціальне обладнання - дисольвери провідного європейського виробника "Schmidt". Безпосередньо з виробництва готові розчини розвозяться по дільницях, заправляються в розподільники і з високою точністю наносяться на покриття. Відрадно, що цю роботу ставлять за приклад іншим українським дорожнім компаніям і поволі відходять від використання піско-соляних сумішей», - говорить учасник семінару, виконроб ТОВ «ПБС» Ярослав Литвинюк.

На семінарі говорили й про можливі зміни у бюджетному кодексі України, до норм обслуговування доріг і термін дії договорів. Працівники ТОВ «ПБС» готові до зими, зокрема, буковельська фірма придбала ще ряд сучасної техніки, яка покращить якість обслуговування прикарпатських автошляхів.

Інші новини