Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

30 жовтня 2019 р.

Закарпатські ЗМІ поширюють фейкову інформацію стосовно «ПБС»

«ПБС» звертається до журналістів видання «Новини Закарпаття» з проханням не зводити наклепи на нашу фірму!

Ми вже неодноразово фіксували на цьому сумнівному ресурсі неправдиву інформацію стосовно нашої компанії. Працівники цього ресурсу, очевидно, спеціально вводять людей в оману, щоб очорнити діяльність «ПБС». Хоча жодних підтверджень цьому автори т.зв. новин не знаходять!

На жаль, «ПБС» не має змоги повністю виконати всі умови виграного тендеру на ділянці дороги Н-09 Сільце – Широке км 34+000 – км 43+000, оскільки на це не виділено коштів. Із запланованих 212,99 мільйонів гривень держбюджетом передбачено лише 0,822 млн грн.

На ці кошти ми провели ліквідацію пучин, вирізання чагарника і ремонт підпірних стінок. Про це повідомлялося на офіційній сторінці у соцмережі.

Друзі, ми дякуємо всім за те, що стежите за нашою роботою, коментуєте, запитуєте. Ми намагаємось відповідати на всі запитання. Цікаво, що працівники цього ресурсу також стежать за нашими дописами, але тих робіт, які ми проводимо на Закарпатті, чомусь не бачать…

Інші новини