Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

07 листопада 2019 р.

На косівському мості влаштовують поліуретанові тротуари

«ПБС» впроваджує чергову інновацію: на мості через річку Рибниця будуть перші в області тротуарні доріжки зі спеціальним поліуретановим покриттям.

«Переваги цього матеріалу в тому, що він більш м'який для пішоходів, але стійкий до перепадів температур, ультрафіолетових променів, солі та інших роз’їдаючих речовин», — розповідає майстер ТОВ «ПБС» Юрій Побігушка.

Матеріал придбали у відомої української компанії «ITUM», яка виробляє його на одному з європейських заводів. За їхніми технологіями працюють фахівці у провідних країнах Європи. Поліуретанове покриття часто застосовується при будівництві відкритих автомобільних паркінгів, трибун стадіонів, пішохідних доріжок, вертолітних майданчиків та ін.

«Матеріал добре себе зарекомендував у Європі. Ми сміливо даємо гарантію на покриття 5-10 років. Ми контролюємо весь процес і пояснюємо технологію влаштування» — говорить заступник директора з технічних питань компанії «ITUM» Шимон Даніель.

На новому мості в Косові фірма «ПБС» також вперше застосувала унікальну двокомпонентну напилюючу бітумно-латексну гідроізоляцію «RAPIDFLEX-HP». Матеріали придбані у цієї ж компанії.

Інші новини