Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

18 лютого 2020 р.

Компанія «ПБС» першою починає дорожньо-будівельний сезон 2020

Буковельська фірма «ПБС» розпочала дорожньо-будівельний сезон-2020. Роботи стартували на Закарпатті. Працівники «ПБС» проводять підготовчі роботи до ремонту дороги Н-09 Мукачево-Львів, на ділянці км 43+500 – км 73+300 у Хустському районі. 

«Поки що це лише підготовчі роботи: ми очищуємо кювети від чагарників, готуємо габіони і цього тижня плануємо влаштовувати придорожні лотки. Працюємо на об’їзній дорозі міста Хуст. Два роки тому фірма «ПБС» влаштувала нижній шар асфальтобетону на цій ділянці. Відрадно, що у нас знову з’явилась можливість продовжити роботи і все-таки завершити розпочате», - кажуть у ТОВ «ПБС». 

Згідно календарного плану, який узгоджений зі Службою автомобільних доріг у Закарпатській області, ремонт самої проїжджої частини та влаштування верхнього шару щебенево-мастикового асфальтобетону розпочнеться у березні, коли будуть сприятливі погодні умови. 

Крім того, буковельська фірма «ПБС» планує відремонтувати ще дві ділянки дороги Н-09 у Закарпатській області. Це ділянка км 34+000 – км 43+500 між селами Сільце – Широке. Минулого року «ПБС» розпочала підготовчі роботи, але через брак коштів не змогла приступити до ремонту проїжджої частини. А також у планах відремонтувати окремі ділянки дороги у Рахівському районі. Основні роботи на двох останніх об’єктах будуть проводитись у березні. 

Також  скоро розпочнемо ремонт доріг на Прикарпатті та в інших областях України. Про плани повідомлятимемо завчасно.

Інші новини