Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

29 вересня 2017 р.

У Івано-Франківську з'явився новий сучасний стадіон зі штучним покриттям

Майже рік тому буковелівська фірма «ПБС» взялося за роботи на стадіоні «Хет-Трик Арена». Спочатку це мало бути тільки спорудження щебенової основи під новий газон. Але в процесі «ПБС» залучали до виконання і інших робіт.

«Департамент капітального будівництва області, що постійно потребував якісних послуг, залучав «ПБС» до інших робіт. В результаті, ми зробили майже 80% усього об’єкту. Це і доріжки, і озеленення, навіть зовнішня автостоянка. Практично все, крім табло, освітлення та адмінбудівлі, зроблене нашими фахівцями», - каже заступник директора фірми «ПБС» Михайло Литвинюк.

Площа підштучного покриття поля – більше 7 тисяч метрів квадратних, асфальтового покриття – більше 4 тис. метрів квадратних. «ПБС» також зробила більше півтисячі метрів квадратних газонів.

На стадіон «Хет-Трик Арена» з футбольним полем із штучним покриттям для дитячо-юнацького та аматорського футболу УЄФА виділила 8, 5 млн грн, а міський та обласний бюджети – майже 5 млн грн. Франківський стадіон стандартних розмірів: 105 на 68 м, зі штучним покриттям, має до 500 місць.

У відкритті стадіону брав участь й Президент України Петро Порошенко та президент Федерації Футболу України Андрій Павелко.

«Майже два роки тому мені випала велика честь взяти участь у церемонії початку будівництва футбольного стадіону із штучним покриттям, який зводиться за програмою УЄФА «Хет-Трик» тут, в Івано-Франківську. Тому мені дуже приємно бути сьогодні серед вас і відкривати сучасний стадіон для дитячо-юнацького та аматорського футболу. Тепер Прикарпаття матиме один із кращих стадіонів в Україні», - зазначив Порошенко. 

Інші новини