Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

03 листопада 2015 р.

«ПБС» не може почати роботи на вулиці Тичини через міські комунальні служби

Працівники фірми «ПБС» не можуть приступити до укладання основи дороги, оскільки комунальні служби міста ніяк не  приведуть в порядок свої мережі.

«Ми не можемо працювати поки вони не наведуть порядок в своєму господарстві. Газова служба здається вже упорядкувала свою частину роботи – врізки, футляри поставили. Тепер системи водовідведення дощоприймачів приводять до порядку. Тому ми ніяк не можемо приступити до своєї безпосередньої роботи – ставити основу дороги. До своєї роботи ми готові приступити як тільки комунальні служби закінчать свої.

Ми готові були ще неділю тому. У нас матеріали є , техніка є, затримка лише за комунальниками. Вони кажуть, що закінчать сьогодні, але вчора вони казали те саме, тому прогнозувати якийсь результат ми не можемо», - прокоментував поточні роботи на ділянці дороги головний інженер Василь Васильович.

Інші новини