Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

16 жовтня 2017 р.

Ремонт дороги Стрий – Івано-Франківськ

Розпочалися ремонтні роботи на дорозі Н-10 між містами Стрий та Івано-Франківськ. Дорожня техніка фірми "ПБС" працює на ділянці дороги у селі Майдан Тисменицького району.

Про це у мережі Фейсбук повідомив народний депутат Олександр Шевченко

"Як і мною було анонсовано, ПБС розпочала роботи на дорозі Н-10 на відтинку Франківськ – Стрий... Село Майдан", – написав Шевченко.

Олександр Шевченко зазначив, що ремонтні роботи продовжуватимуться до першого снігу, а в 2018 році компанія завершить ремонт на цій ділянці дороги Н-10.

"Дякую політикам та державним чиновникам за вашу роботу! Дуже дякую громадянам України, різноманітним підприємцям та підприємствам за відбудову країни! Адже Ви і є фундаторами державної казни, бо є платниками податків", – йдеться у дописі Шевченка. Шевченко додав, що наразі компанія виконує роботи за власний кошт, пізніше ремонтні роботи будуть оплачені з державного бюджету. Зараз, за словами Шевченка, "ПБС" не отримала від держави приблизно 300 мільйонів гривень за виконані роботи на інших об'єктах.

Інші новини