Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

May 11, 2018

Віктор Шевченко: «Дороги треба відновлювати, адже це артерії економіки»

З початком весни «ПБС» приступила до ремонту доріг Прикарпаття. Роботи проводяться одразу на декількох ділянках. Триває відновлення траси державного значення Н-10 Стрий-Мамалига. Дорожники «ПБС» практично завершили роботи від села Вістова до об’їзної міста Калуша. Хід виконання особисто проінспектував народний депутат від округу Віктор Шевченко.

«Приємно, що через скільки років занепаду прикарпатські дороги врешті доводять до ладу. Я переконаний, що після того, як ми відновимо важливі магістралі, варто братись і за місцеві шляхи. Бо інвестор не прийде до нашого краю, якщо у нас будуть ями по коліна. Дороги – це артерії економіки. Впевнений, що завдяки новим шляхам Калущина стане ще потужнішим та розвиненішим регіоном», – наголосив парламентар.

Загалом має бути відремонтовано майже 10 км калуської об’їзної дороги. Зараз триває облаштування основи методом холодного ресайклінгу. Потім  дорожники фірми «ПБС» вистелять два шари асфальтобетону. Навіть попри обмежене фінансування, на відтинку роблять 4 зупинки для транспорту: заасфальтують, кладуть бордюрний камінь. Укріплюють і мости: на трьох переправах ставлять геотекстильну сітку.

«Але чесно, це не передати камерою, коли цілу ніч ідемо лише по «приладах» , змучені, сонні, вижимаючи по максимуму, і при шикарному сході сонця бачити результат роботи… В поєднанні це вогняна суміш, яка дарує шикарні емоції!», – ділиться враженнями дорожник Ігор Письменний.

«Молодці. Вже в очікуванні, коли їхатиму до батьків під час відпустки, і насолоджуватимуся відсутністю ям… Чекаємо на ділянку Моршин – Креховичі…», –  зазначив місцевий житель Ігор Боринець.
 

Other news