Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

June 12, 2017

Олександр Шевченко розповів про стан та перспективи будівництва доріг в Карпатах

Народний депутат Олександр Шевченко, проїхавшись основним шляхом с. Татарова, розповів як ведеться будівництво дороги.

«Спочатку відбувається здирання старого асфальту, якщо то асфальтом можна назвати, та підготовка до повної регенерації основ. У найближчі декілька днів бригада ПБС піде в сторону Ворохти, Верховини, Косова, Криворівні, Чернівців. Для скептиків говорю, що ПБС не робить лише одну дорогу в бік Буковелю, а намагається зробити максимум доріг на Прикарпатті і не тільки. Свідченням цього є дорога Львів - Івано-Франківськ та Івано-Франківськ-Снятин», - розповів Олександр Шевченко. За словами нардепа за останні два роки фірма ПБС реалізувала ремонти цих доріг з 10-літньою гарантією.

«Кожна громада, кожна людина, має право у нашій державі їздити нормальною дорогою. Те, що відбувалось останні 25 років, це повна ганьба, нівелювання взагалі всієї дорожньої сфери і системи, що призвело до таких трагічних наслідків. Дорогу потрібно не тільки збудувати якісно, а ще й в перспективі якісно її обслуговувати, тому що без підтримання належного рівня обслуговування не буде якісного служіння й громада щоразу витрачатиме кошти. Коли говорять про державні кошти, фактично ніяких державних коштів нема, є кошти платників податків. Давайте будемо спільними зусиллями берегти ті гроші, які ми спільно збираємо в державну казну. І будемо наймати тих менеджерів, які дійсно спроможні добре управляти тією системою», - закликав нардеп.

Олександр Шевченко подякував усім громадянам, котрі платять податки, адже завдяки їх грошам будуються автомагістралі. Також наголосив, що важливо контролювати ці інфраструктурні проекти.

«Саме дороги на Прикарпатті, і взагалі у Карпатах дадуть можливість людям реалізовувати свої проекти: котеджі, ресторани, різноманітні інші сервіси для туристів. Тому що розвиток туризму на Прикарпатті – це основа. Неймовірні Карпати, неймовірна Україна може відкритись туристам тільки через добрі дороги, - наголошує О. Шевченко. – Я думаю, що щороку боротьба з корупцією буде відбуватись більш ефективно і наш державний гаманець, казна, буде наповнюватись. Для цього безумовно повинен бути контроль, відповідальні організації, які якісно побудують автомобільні шляхи».

Нардеп також звернув увагу на те, що уже розпочаті підготовчі роботи з облаштування підпірних стінок у Рахівському районі на Закарпатті.

«В найближчі дні одна бригада ПБС переїде в Закарпаття, де буде робити дорожнє покриття, а інші спеціалісти відновлюватимуть мости, де потрібно, розширюватимуть дорогу, щоб ці автошляхи слугували довго та були безпечними».
 

Other news