Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

Aug. 17, 2017

Ремонт дороги Делятин - Раківчик

За результатами проведеного аукціону переможцем виступає Товариство з обмеженою відповідальністю "ПБС".

Підрядник зобов’язався відремонтувати ділянку дороги "Делятин – Раківчик" проходить через Ланчин, Добротів, Саджавка Надвірнянського району та Іванівці, Товмачик, Шепарівці Коломийського району довжиною 28 кілометрів до кінця грудня 2018 року, пише Фіртка з посиланням на прес-службу САДУ. Вона з’єднує дороги Н 09 Мукачево-Львів з Н 10 Стрий-Мамалига. 

"Основним завданням виконавця є влаштування двошарового дорожнього покриття, при цьому існуюче покриття завдяки технології холодного ресайклінгу служитиме в якості міцної основи. Також передбачені роботи по відновленню та заміні тротуарів, перил і огороджень", - кажуть в САД.

Окремий ряд робіт буде спрямований на влаштування водоскидів на узбіччі, а також ремонт з’їздів, зупинок маршрутного транспорту і посадкових майданчиків. На км 22+840 знаходиться міст. В технічному завданні вказані роботи по ремонту і відновленню експлуатаційних показників моста.
 
Окрім вище вказаних робіт по улаштуванню дорожнього одягу, спрямовані роботи на відновлення та заміну конструктивних елементів моста: заміна перильних огороджень, розбирання збірних плит і гідроізоляції, торкретування поверхні, об’єднання моста з насипом та ін.

"Після розпушування старого дорожнього покриття методом холодного фрезерування на глибину 4 см, асфальтоукладальником відсипають щебенево-пісочну суміш і ущільнюють проходом катка для зміцнення основи дорожнього одягу для подальшої регенерації методом холодного ресайклінгу. Роботи виконуються з дотриманням нормативних вимог та згідно технічного завдання і постійно контролюються працівниками САД", - кажуть у відомстві.

При виконанні робіт на одній половині проїзної частини, забезпечено безпечний рух транспорту на другій.

Other news