Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

25 травня 2015 р.

Делегація фірми «ПБС» відвідала міжнародну виставку «INTERMAT» у Парижі

Представники буковельської фірми "ПБС", що проводять капітальний ремонт Івано-Франківської Набережної ім. Василя Стефаника, переймали новітній європейський досвід в галузі будівництва доріг.

З робочим візитом провідні спеціалісти відвідали міжнародну виставку "INTERMAT", яка проводиться раз на три роки в Парижі. Присвячена виставка презентації найсучаснішого обладнання і матеріалів та новітніх методів будівництва доріг.

Як зазначив директор фірми "ПБС" Михайло Литвинюк, начальник служби автомобільних доріг ТК "Буковель", в своїй роботі вони використовують саме новітні технології, які перейняли від європейських колег, проте ніколи не потрібно зупинятись, адже з кожним роком з’являється і нова техніка, і нові технології в будівництві доріг.

"Ми постійно намагаємось вдосконалюватись та цікавимось новинками в сфері будівництва доріг. Чимало побаченого на виставці було б корисним і для українських фірм, що будують дороги, адже в технологічному плані 90% української техніки застаріло і мало б бути вже на смітнику, як в принципі і методи будівництва. Для мене дивно, чому в нашій державі витрачаються шалені кошти на ямковий ремонт, совдеповськими методами, в той час як можна робити капітальний ремонт доріг, витрачаючи набагато менші кошти і дорога прослужить в рази довше. Ми вже маємо досвід будівництва доріг в Україні за європейськими стандартами, і він показав, що це вигідно і з економічної точки зору, і з практичної. Для прикладу – ремонт дорожнього покриття по вулиці Набережній в Івано-Франківську, який буде завершений в поточному році. Для того, щоб в Івано-Франківську та Україні загалом були сучасні європейські дороги, просто треба зробити дві речі: звернутись за досвідом в Європу і зламати корупційні схеми списання коштів на латання дірок", – переконаний М. Литвинюк.

Міжнародна виставка "INTERMAT" збирає найбільших гравців ринку будівельних машин і устаткування з усього світу. Особливість, яка робить виставку унікальною, це спеціальна відкрита демонстраційна зона площею близько 30 000 кв. м, що представляє собою гігантський будівельний майданчик, на якому експоненти демонструють свою техніку в дії.

Інші новини