Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

10 липня 2018 р.

«ПБС» запропонувала відремонтувати закарпатські місцеві дороги ефективнішим способом

Компанія «ПБС» готується до ремонту доріг обласного значення, зокрема Ясіня – Чорна Тиса, Берегово – Бадалово – Вари – Боржава та інші. Фахівці «ПБС» вивчили технічне завдання і провели власні дослідження на об’єктах. Результат показав, що технологія, подана замовником, недостатньо ефективна в даній ситуації, а це загрожує руйнуванню дороги у найближчий час.

«Беручи участь у тендерах по Закарпатській області, у нас ще тоді виникли підозри, що технологія, запропонована замовником невдала. Але запропонувати кращий варіант за той короткий час, який залишився до моменту проведення аукціону було нереально. Після перемоги у торгах на ремонт доріг обласного значення ми залучили для досліджень профільні інститути, зокрема ДержДорНДІ та Харківський національний автомобільно-дорожній університет. Фахівці провели необхідні дослідження, які показали, що конструктив, запропонований замовником не відповідає несучій здатності покриття», - каже директор ТОВ «ПБС» Олексій Пастернак.

Фірма «ПБС» запропонувала найоптимальніший варіант для ремонту доріг 3-4 категорії. Зокрема, обов’язково слід підсилити основу дорожнього одягу. В іншому випадку дорога розсиплеться. Причому вартість такого варіанту всього на 10% дорожча, але результат себе виправдає.

Замовник ознайомився із запропонованим науковцями та фахівцями «ПБС» варіантом реанімації дорожньої основи. Заперечень немає. Відповідно, ми допоможемо підготувати технічну документацію і одразу приступимо до дорожніх робіт. Спершу почнемо ремонт об’єкту Ясіня – Чорна Тиса, паралельно відбуватимуться роботи на дорозі Берегово – Бадалово – Вари – Боржава. Про подальший графік робіт повідомимо згодом.

Інші новини