Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

09 липня 2018 р.

За сприяння ПБС у Рогатині відбулися масштабні змагання із мотокросу

Кубок України Західного регіону приймав більше півсотні спортсменів із різних куточків країни. Змагання відбулись у Рогатині за сприяння дорожньої компанії ПБС, громадського руху Олександра Шевченка «Країна гідності і правди» та партії «УКРОП».

«Сьогодні важливо підтримувати ініціативи, особливо, якщо це спорт. Що більше людей буде мати активні захоплення, то здоровішим і цікавішим буде життя українців. Час лежання на дивані відходить в минуле і це правильно! Життя повинне бути насиченим та цікавим», - зазначив народний депутат України Олександр Шевченко.

Майже два кілометри звивистої траси учасники змагань освоювали протягом двох днів. Змагались професіонали, аматори, ветерани та навіть діти.

«Для когось дорога – це стиль життя. Ми раді, що маємо так багато однодумців. Мотокрос показує, наскільки видовищною може бути любов до трас різної складності, тому охоче долучились до проведення цих змагань», - каже директор ТОВ ПБС Олексій Пастернак.

«Дуже радіємо, що у Рогатині відбуваються змагання такого рівня. І що місцева громада навчилась вдало використовувати такий природній ландшафт для активного дозвілля та видовищного екстремального спорту», - сказав представник громадського руху Олександра Шевченка «Країна гідності і правди» Володимир Олійник.

Круті віражі, спуски, підйоми та стрибки у повітря. Загалом було 9 заїздів. Спортсмени подарували глядачам неймовірне шоу. У запеклій боротьбі перше місце у класі «Оpen» Кубка Західного регіону виборов Станіслав Огородник із Рівного. Хлопець зізнається: мотоцикл любить понад життя:  «Як можна не любити мотоцикл? Придумувати схему, змагатись із суперниками. Це надійний друг, що ніколи не підводить. Це моє життя».

Володимир Завадецький зі Львова посів перше місце серед ветеранів.

«Кожні змагання – це нові виклики. Бувають падіння, бувають перемоги. Для спортсменів найважливіше – це якісна траса. І тут вона є», - сказав Володимир Завадецький.

Переможці мотокросної гонки отримали кубки і медалі. Також на них чекав ще один подарунок – триденний відпочинок у туристичному комплексі «Буковель».

Інші новини