Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

09 серпня 2018 р.

ПБС ремонтує дорогу неподалік селища Гвіздець

Фірма ПБС продовжує ремонтувати окремі частини дороги Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський. Сьогодні роботи стартували на перетині одразу трьох сіл Коломийського району - Старий Гвіздець, Малий Гвіздець і Гвіздець.

«Символічним місцем по дорозі до селища Гвізець є капличка. Ми почали ремонт дороги саме звідти. Рухались у бік зупинки до 140 кілометра, а потім назад. Віримо, що це є гарним знаком на добру роботу працівників ПБС, - говорить  майстер ТОВ ПБС Юрій Клюса.

Варто відзначити, що на всіх шести кутках селища Гвіздець споруджені каплички. Їх встановлено за кошти громади. А ще населений пункт відомий костелом бернардинів, надбрамною дзвіницею і чоловічим монастирем, які  споруджені в 1723-1725 роках на кошти княгині Пузини; старовинною церквою Святої Богородиці, збудованою ще в 1653 році та іншими пам’ятками, які є в Малому та Старому Гвіздцях.

«У нас дуже релігійна громада. Наше село має чим похвалитися і що показати. Бракувало лише доброї дороги. Будемо молитися за вас, щоб вам все вдалося», - кажуть місцеві жителі.

Компанія ТОВ ПБС першочергово відремонтує два кілометри дороги від 140 кілометра до 142. До обіду вдалося розпушити 650 метрів дороги по одній смузі для руху. У другій половині дня приступили до іншої частини. У міру надходження коштів ремонтні роботи на дорозі Р-24 будуть продовжуватися. 

Дякуємо платникам податків за відбудову українських доріг. Разом ми відбудуємо Україну!
 

Інші новини