Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

30 серпня 2018 р.

ПБС ремонтує міст у Луцьку

Компанія ПБС починає роботу на Волині. Сьогодні приступили до ремонту мосту в місті Луцьк. На вулиці Ковельській фахівці ПБС капітально відремонтують переправу через річку Стир. До роботи приступили сьогодні вночі.

«Вночі ми провели підготовчі роботи, обгородили одну смугу для руху. Зараз приступили безпосередньо до ремонту самого моста. Ми замінимо деформаційні шви, поставимо армуючу сітку та заасфальтуємо», - розповідає майстер ТОВ ПБС Руслан Зінько.

Крім того, будуть відновлені підходи до мосту, тротуари, замінені огородження та мережі зовнішнього освітлення.

Рух на мості повністю перекриватися не буде. Одна смуга буде відкритою. Компанія ПБС для зручності містян працюватиме і вдень, і вночі, щоб пришвидшити темпи виконання робіт. Дорожники планують відремонтувати його у максимально стислі терміни.

Фірма ПБС стала переможцем тендеру, запропонувавши найнижчу вартість послуг. 

Це не єдиний об’єкт, який у Луцьку ремонтуватиме дорожня фірма ПБС. Скоро дорожники приступлять до ремонту перехрестя вулиці Дубнівського з вулицею Карпенка-Карого.

Дякуємо платникам податків за відбудову України.
 

Інші новини