Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

05 вересня 2018 р.

Мешканці Шепарівців висловлюють вдячність за зроблені з’їзди у селі

Фахівці компанії ПБС завершили влаштування з’їздів на дорозі Т-09-05 Делятин – Раківчик. У селі Шепарівці зроблені всі примикання з другорядними дорогами. 
Мешканці села висловлюють вдячність за роботу. Особливо народному депутату України Олександру Шевченку, який посприяв у швидкому вирішенні цього питання.

«Хочу Вам подякувати за мега круту дорогу. Мені досі не віриться, в понеділок я написала Вам повідомлення, попросила про допомогу в ремонті з`їзду в с. Шепарвці по вул. Лесі Українки, а у вівторок вечером фірма ПБС приступила до роботи, і не тільки однієї вулиці, а всіх з’їздів. За тиждень часу всі з’їзди готові - це мега швидко і якісно», - зазначила у приватному повідомленні офіційної сторінки ПБС VictoriaLatimur.

За словами Вікторії, жителі Шепарівців були дуже здивовані, коли побачили у своєму селі працівників ПБС.

«Я не місцева, до чого веду, всі мої друзі і старші люди зневірилися в нашій владі, починаючи від президента і завершуючи головами сільських рад. Коли мої друзі почали телефонувати мені в 12 ночі і говорити, що ПБС робить підсип під асфальт, ВСІ БУЛИ В ШОЦІ І ЗАЛИШАЮТЬСЯ ДОСІ, просто ніхто не вірив, що таке може бути. Я Вам дуже сильно вдячна, як і всі мешканці села. Знаю, що це не з дешевих «задоволень», тим більше, що фірма зробила за свій кошт. Я радію, що в нашій державі тепер є такі люди, як Олександр Шевченко, який не «гречкою» добивається людської довіри, а дійсно вчинками, якісною роботою, яку оцінюють всі, починаючи від маленької дитини і завершуючи 80-річною бабусею. Бажаю Вам, пане Олександре терпіння, Ви тепер мій кумир».

Інші новини