Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

21 вересня 2018 р.

Директора ТОВ «Скорзонера» обшукали - нічого не знайшли

Досі триває обшук офісів «Буковелю», ПБС, «Скорзонери» та інших компаній. Паралельно працівники СБУ обшукують приватні помешкання працівників фірм, які пов’язують з співзасновником і екс-директором «Буковелю» Олександром Шевченком. Зокрема, обнишпорили будинок директора «Скорзонери» Романа Родзоняка.

Обшук тривав від 13 до 20 години. Силові структури перевернули все, включаючи стрих і гараж. Але так і не знайшли того, чого шукали.

«Шукали документи, які мають стосунок до «Скорзонери», ПБС та ряду інших фірм. Нібито ці фірми провели злочинним шляхом якісь махінації. Але після того, як обшукали все моє помешкання, не знайшли жодного підтвердження їхній справі. Вкінці обшуку склали протокол, де зазначено, що жодних матеріалів, які стосуються даної справи не знайдено», - розповідає після обшуку свого приватного помешкання директор ТОВ «Скорзонера» Роман Родзоняк.

Обшуки офісів досі тривають. Зокрема, на фірмах «Скорзонера» і ПБС ходять силовики зі зброєю і в масках. Вони силоміць відкривають сейфи та шукають якісь документи. Імовірно, що такі дії триватимуть цілу ніч, адже слідчі перевіряють кожну дощечку і кожен куточок.

Така ж перевірка у «Буковелі», але попри працівників, там ще є багато туристів, відпочивають діти, у тому числі з особливими потребами. Через рейди у закладах харчування вони довгий час залишалися голодними.

Директор ТОВ «Скорзонера» стверджує, що останнім часом тиск на фірми, які пов’язують з Олександром Шевченком посилився. Після того, як Шевченко заявив про намір балотуватися у Президенти України та увійшов в десятку кращих претендентів, діяльності цих компаній почали перешкоджати.

«З багатьох тендерів, де фірма ПБС стала переможцем, їй під різними приводами відмовляють у підписанні договорів та анульовують вже підписані договори. Крім того, фірмі не повертають борги за вже виконані роботи, а це триста мільйонів гривень за минулий рік і ще сто мільйонів за цьогорічні ремонти доріг», - наголошує директор ТОВ «Скорзонера» Роман Родзоняк.

Співзасновник та екс-директор «Буковелю» заявляє, що такі дії пов’язані насамперед з тим, що нинішньому Президенту не подобається, коли про нього говорять правду. Через внутрішні образи і побоювання, що Олександр Шевченко може стати Президентом чиниться тиск на фірми.

«Якщо пан Порошенко думає, що таким чином йому вдасться закрити мені і моїм друзям рота – не вийде. Я добиватимусь справедливості і прозорих дій у владі», - говорить претендент у кандидати в Президенти України Олександр Шевченко.

Інші новини