Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

23 вересня 2018 р.

30 годин тривала перевірка офісів фірм, які пов'язують із Олександром Шевченком

Вибиті двері, налякані працівники, зламані сейфи - правоохоронні органи перевірили кожен кабінет та перечитали всі документи, які зберігались в офісі. Проте жодної інформації, яка могла б стати доказом у справі, якою займається Служба безпеки України, так і не знайшли.

«Ми дуже виснажені. Ми не їли й не спали тридцять годин. Ми не могли вийти з офісу й не знали, скільки це триватиме», - розповідають працівники ТОВ «Скорзонера». ТОВ «Скорзонера» стала фірмою, яку силові структури перевіряли найдовше. 

Олександр Шевченко підсумував, що це тиск на фірми, які він колись заснував: «Після того, як я заявив, що балотуватимусь у Президенти, тиск посилився. Мені дуже шкода  тих правоохоронців, які змушені виконувати чиїсь меркантильні  вказівки. Я й далі відстоюватиму інтереси українців, дороги й далі будуть ремонтуватись якісно. «Буковель» і пов’язані з курортом фірми будуть розвиватися».
 

Інші новини