Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

25 квітня 2018 р.

ПБС починає ремонт однієї з найпроблемніших ділянок дороги Н-09 у Львівській області

Компанія ПБС починає підготовчі роботи з поточного середнього ремонту дороги Н-09 у Давидові (Львівська область). Нагадаємо, що цей відтинок (як і декілька інших на дорозі Львів - Івано-Франківськ) не ремонтувався три роки через те, що був в той час щойно «відремонтований» попередньою фірмою та перебував на гарантійному терміні. Зараз дорогу у Давидові вважають однією з найпроблемніших у Львівській області. Через численні ями трапляється велика кількість ДТП. 

«Бригади уже є на місці. Завозимо техніку. Сьогодні проводимо геодезичні та підготовчі роботи», - говорить виконроб відділу утримання та експлуатації доріг ТОВ ПБС.

До слова, Львівською Службою автомобільних доріг вже неодноразово проводився тендер на ремонт цієї ділянки, але чомусь договір із переможцем торгів – фірмою ПБС заключати не хотіли, тому тендер відмінявся. Але цього разу з нами таки підписаний договір про поточний середній ремонт дороги Н-09 Мукачеве – Львів на ділянках км 398+000 - км 400+600, км 432+564 - км 435+060. Спершу відремонтуємо відтинок у Давидові, а потім розпочнемо ремонт у Нових Стрілищах. Зауважимо, що загалом на дорозі Львів - Івано-Франківськ з 130 кілометрів автомагістралі близько 20 кілометрів не ремонтувалися з аналогічної причини: вони перебували на гарантії. В поточному році всі ці ділянки будуть відремонтовані традиційно з 10-річною гарантією, яку компанія ПБС вперше в Україні за власною ініціативою почала надавати на свої дороги. Як завжди дякуємо платникам податків за можливість відбудовувати дороги України.
 

Інші новини