Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

25 листопада 2018 р.

«ПБС» борються з ожеледицею на дорогах

У ніч на 25 листопада на дорогах Прикарпаття й Львівщини утворилась ожеледиця. Через дощ і перепад температур автошляхи швидко покрились кіркою льоду. У зв’язку з цим працівники буковельської фірми «ПБС» виїхали на дороги, щоб швидко ліквідувати проблему.

«Прогнозом не було передбачене різке погіршення обстановки на дорогах. Тому нам довелось вночі екстрено піднімати людей і випускати машини на лінію. Найбільш проблемними ділянками були Івано-Франківськ – Львів та Івано-Франківськ – Коломия», - розповідає заступник директора ТОВ «ПБС» Михайло Литвинюк. 

У напрямі на Закарпаття через місто Яремче дорога була сухою. Від Богородчан до Надвірної також проблем не було. 

«Окремими ділянками була ожеледь на дорозі Івано-Франківськ – Надвірна. Проблему одразу локалізували. Техніка «ПБС» додатково просипала зволоженою сіллю всі дороги, які є в експлуатаційному утриманні фірми, з метою запобігання слизькості», - зазначають фахівці «ПБС».

Зараз проблем на дорогах через ожеледицю немає. Але в «ПБС» готуються до ще одного випробування: вдень, 26 листопада, та протягом доби, 27 листопада, очікується ускладнення погодних умов. Передбачається сильний сніг з налипанням, а також ожеледиця. 

Увесь склад техніки напоготові. Нагадуємо водіям, що необхідно негайно замінити шини на зимові. А також рекомендуємо пішоходам носити відповідне зимове взуття, бо від ранку на слизьких тротуарах впало вже з десяток чоловік.
 

Інші новини