Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

21 грудня 2018 р.

«ПБС» допомагає «Облавтодору» розчистити найпроблемніші дороги Прикарпаття

Буковельська компанія «ПБС» взялася допомагати іншим організаціям у розчищенні доріг області. Так, вчора ввечері представники фірми приводили до належного стану дорогу державного значення Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль. Через шар нерозчищеного снігу дорога була досить небезпечною, на окремих ділянках утворилася ожеледиця. За стан цього автошляху відповідає «Облавтодор».

«Треба було діяти швидко. Від села Олешів аж до межі з Тернопіллям був дуже сильний сніговий накат, утворилась снігова гармошка, яка ще й була надзвичайно слизькою. Наша машина виїхала і просипала проблемні місця реагентом. Сіль швидко вступила в реакцію зі снігом і зараз проблем немає. Так само ми просипали Тисменицьку об’їзну», - розповідає виконроб «ПБС» Андрій Фицик.

Працівники «ПБС» перевірили стан всієї дороги Н-18 в межах області. Проблемних ділянок більше не виявлено. Але наразі залишаються ускладненими інші дороги, які не є в експлуатаційному утриманні «ПБС». Зокрема, Р-20 Снятин – Тязів, що проходить через Городенківський район. Там досі замети на дорогах, утруднений проїзд і слизькість.

«Зараз ми працюємо над розширенням узбіч, розчищенням зупинок та мостів. Щоб і пішоходам було зручно. Також лагодимо і встановлюємо нові дорожні знаки, які пошкодились. Наші дороги у доброму стані. Але якщо треба буде допомогти почистити й інші ділянки, то ми готові», - кажуть у «ПБС».

Інші новини