Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

30 січня 2019 р.

Тут НЕ може бути ваша реклама!

Люди чіпляють свою рекламу на дорожні знаки. Саме така тенденція посилилась останнім часом в Івано-Франківській області. На дорогах, які є в експлуатаційному утриманні «ПБС», часто можна побачити наліпки рекламного характеру, які приклеєні прямо на лицевий бік того чи іншого дороговказу.

«Оголошення можна побачити як на інформаційних знаках, так на і заборонних. До прикладу, заклеїли «Пішохідний перехід». Трапляється, що заклеюють знак «Обгін заборонений». Це створює велику небезпеку як для водіїв, так і для пішоходів. Особливо часто такі реклами на знаках зустрічаються неподалік населених пунктів», - розповідає виконроб відділу експлуатації та утримання доріг Петро Дубіцький.

Реклама буває різного змісту. Поміж них написані ручкою на звичайному аркуші паперу. ТОВ «ПБС» закликає громадян бути свідомими і в першу чергу не створювати аварійно-небезпечних ситуацій для інших. Від дорожніх знаків залежить ваше життя.

Крім того, нагадуємо, що дорожній знак не є місцем для вашої реклами, оголошення можна розміщувати у спеціально відведених місцях. А за псування майна передбачається відповідальність.

Інші новини