Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

28 травня 2019 р.

Через погодні умови ремонт дороги на Долинщині триває довше, ніж планувалось

Дощова погода на Прикарпатті панує майже місяць. Це вибиває з графіку працівників «ПБС». Дорогу державного значення Н-10 Стрий – Мамалига у Долинському районі доводиться ремонтувати з тривалими перервами.

«За місяць ми могли б вже давно відремонтувати цю ділянку у нижньому шарі асфальтобетону. Однак за цей час зробили лише два кілометри. Зрозуміло, що ремонтні роботи під час дощу ми не проводимо, а погожих днів у травні було не так і багато», - коментує хід ремонтних робіт начальник Івано-Франківської дільниці ТОВ «ПБС» Володимир Бигар.

Відхилення від графіка триває й на інших ділянках, де працює «ПБС». Це створює незручності як самим працівникам, так і водіям, і місцевим жителям. Як тільки погода стабілізується, роботи триватимуть цілодобово, щоб наздогнати план. Однак на найближчий тиждень синоптики знову прогнозують опади...

Інші новини