Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

15 жовтня 2019 р.

Компанія «ПБС» проводить ліквідацію пучин на дорозі Н-09 у Закарпатській області

Буковельська фірма «ПБС» продовжує роботи на дорозі державного значення Н-09 Мукачево – Львів на відрізку Сільце – Широке. Зараз працюємо неподалік села Вільхівка Іршавського району. Тут проводимо ліквідацію пучин. Пучини – це деформації та руйнування дорожнього полотна у вигляді горбів та тріщин, які виникають внаслідок промерзання ґрунту. В результаті дорожній одяг в рази втрачає свою міцність. Щоб усунути цей недолік, ми розриваємо земляне полотно й по-новому будуємо дорожній конструктив, зміцнюючи основу додатковим щебеневим матеріалом. Також влаштовуємо дренажні прорізи для належного водовідведення.

У 2019 році на поточний середній ремонт дороги Н-09 на ділянці км 34+000 – км 43+000 передбачено фінансування в сумі 822143 тисячі гривень. Згідно вказівки Служби автомобільних доріг у Закарпатській області в липні та серпні проводилися роботи з прочищення кюветів та вирізання чагарника. Працювали також неподалік Вільхівки. На ці роботи у вересні зданий акт на суму 474,379 тисячі гривень. На решту коштів на прохання замовника проводимо ліквідацію пучин.

На жаль, немає коштів, щоб провести поточний середній ремонт дорожнього покриття по всій протяжності ділянки. Однак, як тільки надійде додаткове фінансування, працівники ТОВ «ПБС» готові виконати всі роботи згідно договору.

Інші новини