Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

18 жовтня 2019 р.

ТОВ "ПБС" відремонтувало ще кілометр дороги Великий Бичків - Водиця

Триває ремонт дороги О-07-09-02 Великий Бичків – Водиця, що на Закарпатті. Працівники буковельської фірми «ПБС» завершили влаштування двох шарів асфальтобетону у селі Верхнє Водяне. Наразі проводять роботи з укріплення узбіч.

«Відповідно до виділеного фінансування у цьому році ми відремонтували 1150 метрів дороги від Великого Бичкова до Верхнього Водяного. Згідно з проєктом ми підсилили основу щебенем, влаштували 10 сантиметрів крупнозернистого і 4 сантиметри дрібнозернистого асфальтобетону. Також встановили водовідвідні лотки, загальною протяжністю 444 метри», - повідомляють виконроби ТОВ «ПБС».

Також працівники «ПБС» проводять укріплення штучних споруд – підпірних стінок.

Місцеві жителі Верхнього Водяного бідкаються, що проїзд неподалік православної каплиці, яка знаходиться уздовж цього автошляху, вся у ямах. Просять відремонтувати ще 700 метрів дороги. Керівники Закарпатської дільниці ТОВ «ПБС» зверталися до обласної державної адміністрації з проханням виділити додаткові кошти для ремонту цієї ділянки. Особливу активність у вирішенні цього питання проявляє сільський голова с. Верхнє Водяне Віталіна Гуцул. Вона зверталася з офіційним листом до замовників. Але поки що підтвердження щодо додаткового фінансування немає.

Інші новини