Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

12 лютого 2020 р.

Кращі науковці країни проводять семінар для фахівців «ПБС»

Зміни до будівельних норм щодо проектування та будівництва доріг, напрямки розвитку технологій в дорожній сфері та сучасна продукція, яка відзначилась якістю й надійністю в Європі, — про це та більше планують обговорити на триденному науково-практичному семінарі, організованому для працівників буковельської фірми «ПБС», служб автомобільних доріг, філій облавтодору та інших організацій. 

«Час не стоїть на місці. Ми всі розвиваємось і прагнемо до кращого. Також змінюються державні норми щодо будівництва доріг. Нам важливо першими знати про ці зміни, адже працюємо на українських автошляхах і несемо відповідальність за якість відремонтованого покриття», — пояснює директор ТОВ «ПБС» Олексій Пастернак. 

Семінар організований спільно з Харківським національним автомобільно-дорожнім університетом. Серед доповідачів кращі науковці навчального закладу, представники кращих українських компаній з виготовлення хімічної та мінеральної продукції, а також представники державних підприємств з контролю якості. 

«Змін у нормативно-правових документах є багато. Зокрема, набули чинності зміни щодо категорій доріг. Також змінились види ремонтів та експлуатаційного утримання. Їх важливо знати. Адже це може вплинути не лише на якість будівництва, а й в час здачі об'єкта в експлуатацію», — наголосив професор, доктор технічних наук, завідувач кафедри будівництва і експлуатації автомобільних доріг ХНАДУ Валерій Жданюк. 

Український уряд на 2020 рік передбачив рекордні кошти на ремонт і будівництво доріг. Івано-Франківська область оголосила 2020-й роком ремонтів доріг і мостів на Прикарпатті. Компанія «ПБС» готова до рекордних темпів виконання робіт. Протягом зимового сезону інженери буковельської фірми відвідали численні семінари, майстер-класи та виставки європейських і українських провідних компаній. Дорожньо-будівельний сезон розпочнеться з настанням сприятливих погодних умов.

Інші новини