Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

06 листопада 2015 р.

«Комунальна вовтузня» на Тичини триває

Сьогодні загальна картина на вулиці Тичини нічим не відрізняється за минулі два дні. Комунальники і далі вовтузяться біля дощоприймачів, які чистили ще декілька днів тому.

«Ми вже їм свою техніку з «Буковелю» пригнали, щоб вони могли промивати труби», - зазначив інженер фірми «ПБС» Василь Васильович.

Майстер КП «Івано-Франківськводоекотехпром» Віталій Маріяш запевнив, що Водоканал всього-навсього проводить профілактичні роботи.

«Ми проводимо профілактичні роботи. Перевіряємо колектори. Якщо вони забиті, то буковелівська машина їх промиває», - зазначив Віталій Маріяш.

На питання журналіста «Фіртки», чому під час профілактичних робіт один з відстійників вщент заповнений водою, Віталій Маріяш прокоментував так: «Це дощоприймальна решітка, до неї несанкціоновано врізались з магазину «Двері-вікна» і зливають каналізацію. Вони цей дощоприймач і забили. Зараз ми будемо його промивати і одразу заглушимо їхню врізку. Я напишу припис і Водоканал їх оштрафує», - зазначив майстер комунальної служби.

А що стосується затягнутої так званої «профілактики», то комунальники вказують пальцем на «ПБС».

«Вони при знятті поверхневого шару асфальту засипали наші колодязі і зараз ми їх чистимо і промиваємо, але ми вказуєм де саме треба чистити і промивати. Ми ліквідовуємо засмічення. Сьогодні ми завершемо всі роботи, це остаточно», - запевнив у закінчені робіт на дорозі Віталій Маріяш.

Зі своєї сторони інженер «ПБС» зазначив, що їхні працівники ще до ладу і не приступали до роботи. З’явився лише невеликий відрізок дороги, де можна проводити хоча б якісь роботи.

«Починаємо рівняти з того що є, робимо дорогу рівнішою а потім будемо свіжий матеріал завозити. Поки що рівняємо ту основу, що була. Як на мене, то у комунальників ще багато роботи», - зазначив Василь Васильович.

Інші новини