Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

Nov. 6, 2015

«Комунальна вовтузня» на Тичини триває

Сьогодні загальна картина на вулиці Тичини нічим не відрізняється за минулі два дні. Комунальники і далі вовтузяться біля дощоприймачів, які чистили ще декілька днів тому.

«Ми вже їм свою техніку з «Буковелю» пригнали, щоб вони могли промивати труби», - зазначив інженер фірми «ПБС» Василь Васильович.

Майстер КП «Івано-Франківськводоекотехпром» Віталій Маріяш запевнив, що Водоканал всього-навсього проводить профілактичні роботи.

«Ми проводимо профілактичні роботи. Перевіряємо колектори. Якщо вони забиті, то буковелівська машина їх промиває», - зазначив Віталій Маріяш.

На питання журналіста «Фіртки», чому під час профілактичних робіт один з відстійників вщент заповнений водою, Віталій Маріяш прокоментував так: «Це дощоприймальна решітка, до неї несанкціоновано врізались з магазину «Двері-вікна» і зливають каналізацію. Вони цей дощоприймач і забили. Зараз ми будемо його промивати і одразу заглушимо їхню врізку. Я напишу припис і Водоканал їх оштрафує», - зазначив майстер комунальної служби.

А що стосується затягнутої так званої «профілактики», то комунальники вказують пальцем на «ПБС».

«Вони при знятті поверхневого шару асфальту засипали наші колодязі і зараз ми їх чистимо і промиваємо, але ми вказуєм де саме треба чистити і промивати. Ми ліквідовуємо засмічення. Сьогодні ми завершемо всі роботи, це остаточно», - запевнив у закінчені робіт на дорозі Віталій Маріяш.

Зі своєї сторони інженер «ПБС» зазначив, що їхні працівники ще до ладу і не приступали до роботи. З’явився лише невеликий відрізок дороги, де можна проводити хоча б якісь роботи.

«Починаємо рівняти з того що є, робимо дорогу рівнішою а потім будемо свіжий матеріал завозити. Поки що рівняємо ту основу, що була. Як на мене, то у комунальників ще багато роботи», - зазначив Василь Васильович.

Other news