Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

Oct. 11, 2014

У Івано-Франківську розпочався ремонт вулиці Набережної

Сьогодні зранку на відтинку від вулиці Берегової до вулиці Левицького розпочав роботу ресайклер, який за день здатний робити весь шар дороги включно з основою і покриттям по кількасот метрів за добу.

Як зауважив голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук, завдяки підтримці народного депутата Олександра Шевченка, Івано-Франківськ отримає якісну та надійну дорогу вже цього року.

«Я дуже радий що на сьогоднішній день вдалося узгодити усі конфліктні питання, які були перед початком будівництва даного проекту. Порозуміння між облдержадміністрацією та Олександром Шевченком дало свій результат, який ми може зараз спостерігати під час ремонту вулиці Набережна. Зі свого боку, я, як голова ОДА, буду пильно слідкувати за виконанням даних робіт, а також обіцяю, що усі зобов’язання, які взяла на себе обласна влада, будуть виконані. Сподіваюся що кінцевий результат даного проекту буде наочною демонстрацією того, як мають виглядати дороги в майбутньому в усій Івано-Франківській області», - зазначив Олег Гончарук.

У свою чергу Олександр Шевченко пообіцяв, що для будівництва дороги будуть використовуватись сучасні матеріали та передові технології. Більше того, підрядник безкоштовно буде обслуговувати цю дорогу протягом цього зимового сезону.

«Під час будівництва будуть застосовані передові технології і ми зробимо цю дорогу десь на початок грудня. Дорожнє покриття буде європейського рівня – на асфальтні заводи завезені найсучасніші в’яжучі матеріали, щебінь. Хочу зазначити, що ми за свій рахунок долучимося до обслуговування цієї дороги цілий зимовий сезон, щоб показати, як така дорога обслуговується», - наголосив Олександр Шевченко.

За його словами довід, набути під час будівництва автошляхів та доріг на території «Буковеля» та прилеглих територіях, буде фактично застосований під час будівництва доріг, як в Івано-Франківській області, так й України у цілому.

«Суть технології полягає у тому, що спершу руйнується стара основа, яка перемелюється. Після цього додається цемент і вода, відтак нова основа стає, фактично, монолітною. Далі, по ній стелиться декілька шарів асфальту, які забезпечать десятиліття бездоганної роботи дороги», - розповів народний депутат.

Нагадаємо, що півроку тому на ремонт вулиці Набережної імені Василя Стефаника був виготовлений проект, в якому ціна вулиці складали 57 мільйонів гривень, проте після втручання нардепа О. Шевченка та після проведеного тендеру за новими проектам ціна знизилася до 38 мільонів гривень. Причому за 57 мільйонів планувалося робити ремонт за застарілими технологіями, тоді, як за новим проектом за сучасними технологіми, вартість ремонту складе 38 мільйонів.

Other news