Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

Dec. 28, 2017

Лише за рік в Україні відбудовано 2500 км доріг

2017 рік можна сміливо вважати роком будівництва доріг. Кількість відремонтованих магістралей і шляхів місцевого значення щоразу зростає. Щоправда, лише 20% з них збудовані з використанням новітніх технологій. Решта – не прослужать і п’яти років. 

«В Україні є не більше п’яти великих компаній, які займаються будівництвом доріг. Серед них і «Дорлідер» ,і «Автомагістраль-Південь», і «Онур». Так, вони показують високі результати. Але гідну конкуренцію їм складає ТОВ ПБС, що будує, подекуди, навіть краще, ніж ці фірми. До того ж, вартість виконання робіт у ПБС значно нижча», - констатує народний депутат України Олександр Шевченко.

Саме за сприяння прикарпатських нардепів, у тому числі Олександра й Віктора Шевченків, наш Карпатський регіон – у пріоритеті на відбудову доріг. Левову частку їх відновлює ТОВ ПБС. У цьому році почали ремонт головних артерій області Н-10 (Стрий - Мамалига) та Н-09 (Івано-Франківськ - Львів). Адже, стан цих доріг у повній мірі впливає на розвиток економіки і туризму, ці дороги з’єднують Прикарпаття з іншими областями. Також проводимо ремонт територіальних доріг – Р-24 (Татарів-Кам’янець - Подільський) та Р-62 (Верховина - Чернівці). Не лише районні центри повинні бути з’єднані добрими автошляхами, а й села, тож на всіх дорогах працюємо одинаково якісно. 

За рік ТОВ ПБС показала дуже хороші результати, ми перевиконали річний план робіт утричі! Працювали не лише на території Прикарпаття, а й Львівщини, Чернівців і Закарпаття. Також капітально ремонтували вулиці Івано-Франківська. Попри всі труднощі й відмову у фінансуванні, ми знаходили спосіб продовжити роботи. Працювали у борг, який зараз складає понад 300 мільйонів гривень. Роботи затримувались через несвоєчасну доставку матеріалів «Укрзалізницею», але не припинялись. На всі дороги, які ми вже відремонтували, даємо гарантію 10 років.

Other news