Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

Oct. 2, 2016

У Івано-Франківську розпочався ремонт вулиць Кармелюка та Ленкавського

Роботи здійснює фірма "ПБС", яка минулого року виграла тендер.

За словами народного депутата Олександра Шевченка, попередня міська та обласна влада робила усе можливе, щоб не дати можливість фірмі "ПБС" розпочати та закінчити ремонт цих вулиць.

"Нова влада нічим не змінилась. Фактично тендер виграла фірма "ПБС", а не відмовилась, як нам пропонували у лютому 2016 року. Нам пропонували відмовитись від тендера і показати таким чином громаді свою бездіяльність. Тут можна не просто на словах сказати, хто пропонував, в нас є офіційні документи, підписані владними чиновниками з пропозицією відмовитися від тендера", – зазначив нардеп.

Від цієї пропозиції фірма відмовилась і розпочала ремонт, не дочекавшись фінансування. 

"Краще все місто забрукувати і зробити неякісно ремонт асфальтного покриття, ніж дати гроші на ремонт Ленкавського і Кармелюка фірмі "ПБС", тому що вона асоціюється зі мною і відповідно, як вони рахують, це буде додаткова позитивна репутація для Шевченка. Мені абсолютно начхати на те, яка в мене буде репутація. Мені головне, щоб люди зрозуміли– без якісного ремонту не буде якісних вулиць. Якщо їх ремонтувати щороку, як наприклад "пасічнянський" міст, то в нас, як правило, не вистачатиме коштів", – переконаний Олександр Шевченко.

Other news