Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

Oct. 13, 2015

Шевченко: «ПБС» готове за тиждень за безпрецедентно низькою ціною з відтермінуванням платежу відремонтувати вулицю Тичини

Народний депутат України, кандидат на посаду міського голови Івано-Франківська Олександр Шевченко запропонував діючій міській владі спільно відремонтувати дорогу на вулиці Тичини.

Відповідну пропозицію він озвучив сьогодні на брифінгу.

Попри відміну Антимонопольним комітетом України результатів тендеру на проведення ремонтних робіт на вулиці Тичини попри те, що пропозиція ТзОВ «ПБС» не отримала перемогу у тендері, компанія готова почати ремонтні роботи і за тиждень відкрити вулицю для транспорту, зремонтувавши її за безпрецедентно низькою ціною і за найвищою якістю.

«Ніяким чином я не заважав проведенню тендеру. Він відбувся з різними пропозиціями. На жаль, пропозицію "ПБС", яка дала на 300 тис. грн. меншу ціну відхилили. АМКУ відмінив тендер в цілому. Але із ситуації потрібно виходити. Згідно закону України щодо тендерних закупівель, якщо вартість менша 1,5 млн. грн., то можна безтендерно провести таку закупівлю. Пропоную вулицю Тичини на протязі 1 тижня за ці 1,5 млн. грн. зробити. Для цього потрібен дефектний акт від організації, погодження з ПБС технології, яка буде такою ж як і на Набережній, і ми готові вулицю Тичини зробити без попередніх оплат, з відтермінуванням оплати на будь-який комфортний для міської влади срок», - зазначив нардеп.

Таким чином, на його думку, знімається конфліктне питання щодо того, хто має виконувати ремонтні роботи на вулиці.

Такий же принцип роботи Олександр Шевченко пропонує і на двох інших вулицях міста – Кармелюка і Ленкавського, де тендер виграла «ПБС», однак поки що роботи не проводяться через начеб то необхідність заміни комунікацій.

«Щодо інших вулиць - Ленкавського і Кармелюка, в яких ПБС визнано переможцем, то ми готові негайно підписати договори і за 2-3 тижні зробити усі ці дороги. Але почнемо з Тичини, де, на мій погляд, немає жодних перешкод, щоб її якісно збудувати», - наголосив Шевченко.

Відповідне звернення від ТзОВ «ПБС» щодо вулиці Тичини уже направлено міському голові Віктору Анушкевичусу. Нардеп і будівельна компанія чекають на якнайшвидшу реакцію міської влади.

«Думаю, що це добра пропозиція місту. Якщо б усі давали такі пропозиції, то місто було б відновлено. Ми готові паралельно почати ремонт усіх вулиць», - резюмував Шевченко і додав, що в найближчі 4-5 років місто збудує усі дороги з гарантією покриття 10 років.

Other news