Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

Sept. 24, 2014

У Івано-Франківську Набережну можуть таки відремонтувати ще в цьому році

Про це повідомив голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук. Він повідомив, що конфліктуючі учасники тендеру на проведення ремонту вулиці Набережної дійшли порозуміння. Олег Гончарук розповів, що готується тристоронній договір про співпрацю, своєрідна мирова угода.
 
«Всі конфліктуючі сторони досягли попередньої домоленості. Дякую за розуміння Олександрові Шевченку, були дуже складі переговори. Є сподівання, що до кінця року роботи будуть виконані з організацією, яка виграла тендер, і організацією, яка мала претензії і подавала скаргу в Антимонопольний комітет», - розповів Олег Гончарук.
 
Щоправда якщо реалізація цього проекту матиме життя, то не швидше 2 жовтня. Адже тоді відбудеться розгляд скарги на результат тендеру Антимонопольним комітетом.
 
За інформацією «Фіртки» переможець тендеру  ТзОВ "Будівельна компанія "Трейд Захід Буд" визнав, що сучасні європейські технології, запропоновані ПП «Горяна», які спроможна виконати фірма "ПБС", є більш придатними для ремонту такої складної дороги як вул. Набережна та запропонував останньому провести головну роботу, – ремонт основи та дорожнього покриття на умовах субпідряду. Собі ж переможці тендеру залишать роботи по облаштуванню дороги, тротуарів, освітлення та інше.
 
Народний депутат України Олександр Шевченко прокоментував досягнення порозуміння наступним чином: "Всі сторони зрозуміли, що за старими методами, за технологіями минулого століття будувати дороги сьогодні не можна. Особливо таку дорогу як Набережна з її навантаженням щодо транспортного руху. Ми не маємо права розбазарювати гроші на вітер і ремонтувати «на рік-два». Новітні технології – це гарантія європейської якості, це гарантія на десятиліття. Саме сприйняття сучасних технологій як необхідності і стало основою для того, щоб знайти порозуміння. Набережну за приятливих умов по технології холодного ресайклінгу можна зробити проїздною за місяць".
 
Нагадаємо, що раніше свої експертні висновки щодо переваг технології холодного ресайклінгу надали дві експертні організації: Проектно-кошторисне об’єднання «Політехніка» при Національному університеті «Львівська політехніка» та "Укрдордержбудекспертизи".
 

Other news