Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

June 29, 2016

Ремонт дороги від Івано-Франківська до Снятина триває без вихідних

На Івано-Франківщині триває ремонт дороги Н-10 Стрий - Чернівці - Мамалига. Роботи проводять три підрядні фірми – "ПБС", "Дорлідер" та "Автомагістраль-Південь".

Про це у соцмережі пише керівник Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василь Буджак

"Неділя. Спекотний день. У когось вихідний. Хтось святкує. Хтось відпочивав. А дорожникам не до свят, і не до відпочинку. Шкода втрачати погожий день, і так дощі дошкуляють. Тому працювали по всій довжині дороги від Івано-Франківська до Снятина "ПБС", "Дорлідер" та "Автомагістраль-Південь" – потужні фірми, оснащені сучасною дорожньою технікою,успішно виконують програму ремонту дороги Н10. Я підходив до робітників,техніків, майстрів І був, приємно вражений, що ніхто не нарікав на спеку, не жалівся, що працює у святковий недільний день. Навпаки, у всіх світилися очі бажанням якнайкраще відремонтувати дорогу. Це правда без зайвого пафосу. А ще на мої питання відповідали,що вихідний І відпочинок буде під час дощу", -  йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ремонтні роботи розпочалися 25 травня цього року і триватимуть орієнтовно до кінця серпня. Тож вже у вересні цього року прикарпатці їздитимуть по новенькій трасі відремонтованій за кращими світовими технологіями.

Other news