Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

July 31, 2017

Фірма «ПБС» уже відновила сотню кілометрів прикарпатських доріг

За останні два роки потік туристів на Прикарпаття збільшився втричі. Однією із основних причин завітати у наш край, звісно, є сучасні автошляхи. Завдяки фірмі «ПБС», нині мільйони українців мають змогу чудово відпочити та потрапити в улюблену місцину без шкоди для своєї автівки та зайвих клопотів.

Про це під час ефіру на ОТБ «Галичина» розповів нардеп Олександр Шевченко.

Зокрема, зазначив він, фірма «ПБС», завдяки новітнім технологіям,  відремонтувала дорогу Львів-Івано-Франківськ. Та у планах – ще багато робіт. Хід їх виконання контролює особисто Олександр Шевченко. Попри відпустку, він вирішив проінспектувати місцеві шляхи та оцінити об’єм роботи.

«На сьогодні тільки на Прикарпатті відновлено близько ста кілометрів доріг. «ПБС» також працює і у Закарпатській, Чернівецькій та Львівській областях. Що стосується нашого краю, то тут один із головних напрямків є Івано-Франківськ-Яблуниця, адже ця дорога веде у гори, до Буковелю, де сконцентрований основний цент туризму та бізнесу. Також хочу зазначити, що ми зробимо дорогу з Надвірної до Богородчан. І хотілось би з Надвірної відремонтувати альтернативний шлях до Івано-Франківська через Тимсеничани. Ще одна дорога, яка чекає на ремонт, це Делятин-Раківчик», – зазначив нардеп.

Таким чином можна буде з’єднати весь потік туристів, що прямують у Карпати зі сходу, Чернівців, Молдови, Румунії.

За словами Олександра Шевченка, є ще один пріоритетний напрямок ремонту автошляхів – Верховинщина та Косівщина.  

«Попри те, що уже дуже багато політиків та чиновників обіцяли відновити ці дороги, толку з їхніх обіцянок мало. Тож у найближчі дні «ПБС» приступить до робіт на  Косівській об’їзній. У пріоритеті також автошлях Косів – Кути, так звана Цісарська дорога. Там орієнтовно 10 кілометрів. Маємо справитись за тиждень. Звісно, не забуваємо і про Стрий-Івано-Франківськ.

Думаю, по цій дорозі тендерні процедури завершаться до кінця вересня», - наголосив Олександр Шевченко.

Other news