Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

19 липня 2018 р.

Розпочато роботи на дорозі Новиця - Середній Угринів

Фірма «ПБС» розпочала роботи на дорозі до меморіального комплексу Степана Бандери в Старому Угринові, а їм погрожують обшуками. На разі відкрито кримінальне провадження стосовно тендеру на дорозі Новиця - Середній Угринів. У Службі автомобільних доріг області такій новині дивуються.

«Минулого року, за кошти обласного бюджету на цій дорозі було відремонтовано ділянку 250 метрів, а фірма «ПБС» виграла тендер та приступила до робіт на іншому відрізку дороги, в який ці 250 метрів не входять. Назва одна, але ділянки і технологія робіт різні» - наголошує заступник керівника САД Любомир Семанів.

«ПБС» вже розпочала роботи, навіть попри відсутність коштів, які, як обіцяють чиновники, надійдуть десь у вересні-жовтні поточного року.

«Оскільки ми робимо дорогу, використовуючи сучасні технології, під час підготовчих робіт виникла потреба зробити водовідведення та провести підсилення основи. Що вже робиться без фінансування з боку держави. Щойно буде змога, продовжимо роботи. Плануємо, що завершимо роботи до кінця літа. Ми зробимо усе можливе, щоб доїзд до меморіального комплексу Степана Бандери став комфортнішим, адже розуміємо усю важливість цього напрямку», - наголошує представник «ПБС» Володимир Кричун.

Зроблені того року 250 метрів дороги, без основи, за застарілими методами, за словами фахівців недовговічні. У Службі автомобільних доріг наголошують на потребі робити автомобільні шляхи за новітніми технологіями.

«Достатньо просто подивитись на дороги, які зроблені фірмою «ПБС» за новітніми технологіями з обов’язковим підсиленням основи. Вони через рік, два, три у відмінній якості. Це і вулиця Польова у Івано-Франківську, дорога зі Львова до Івано-Франківська, дорога з Коломиї до Чернівців… Як показує світовий, та уже й український досвід будівництва доріг, саме наявність основи та використання якісних матеріалів забезпечує довговічність дорожнього полотна», - розповідає Любомир Семанів.

У Службі автомобільних доріг говорять, що попередніх пояснень стосовно дороги Новиця - Середній Угринів у них не вимагали, а просто поставили перед фактом про відкриття кримінального провадження. Тож не розуміють, яка підстава його відкриття та чому відбувається перешкоджання в такій важливій і необхідній роботі. Адже, відповідно до документації, все прописано до сантиметрів та у відповідності до чинного законодавства.

Інші новини