Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

13 серпня 2018 р.

ПБС продовжує ремонт дороги Н-09

Ремонт дороги Н-09 Мукачево – Івано-Франківськ – Львів триває. Фірма ПБС приступила до ремонту ще однієї ділянки. Цього разу це відрізок у Надвірнянському районі між селами Лоєва та Стримба. Цей об’єкт у 2016 році під час ремонту всієї дороги довелось пропустити, бо цю ділянку недавно відремонтували і вона перебувала на гарантії від попереднього виконавця. Зараз фірма ПБС взялася за її відновлення.

«Як тільки надходить фінансове надходження, ми одразу проводимо ремонт. Намагаємось працювати так, щоб максимально швидко і якісно відремонтувати всі незавершені об’єкти. Але фінансування дуже обмежене, тому доводиться довго чекати на виділення коштів. Ми очікуємо хоча б повернення боргів за виконану у минулому році роботу і тоді знову зможемо працювати у борг», - говорить  директор ТОВ ПБС Олексій Пастернак. 

Довжина ділянки, яку ТОВ ПБС зараз ремонтує, майже два кілометри. Традиційно її буде відремонтовано зі зміцненням дорожньої основи методом холодного ресайклінгу та укладанням двох шарів асфальтобетону. Водії кажуть, що аж таких проблем на цій ділянці не було, адже уся дорога Н-09 є на балансі ПБС. Отож аварійно небезпечні ділянки постійно ліквідовувались. Але, відповідно до умов тендеру, ремонту підлягає вся дорога з Мукачева до Львова, тому в міру надходження  коштів ремонтні роботи будуть виконані у повному обсязі. «На що ми і сподіваємося, бо то якось не пасувало, що всюди дорога чудесна, а один шматок залишили.  Одразу помітно цю пропущену ділянку. Навіть якщо й ям немає, бо ПБС обслуговує цю ділянку і дбає про її стан. Почерк нашої буковельської фірми не сплутаєш ні з ким. Тому добре, що відремонтують: нарешті будуть якісні та безпечні дороги, - підсумовує розповідь О.Пастернак. 

Протягом дня проводилось розпушення та ущільнення старого дорожнього покриття та влаштування профілю. Завтра ремонтні роботи також будуть продовжені.

Інші новини