Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

21 вересня 2018 р.

Обшуки асфальтобетонного заводу у Надвірній паралізували роботу ПБС

Рейди на асфальтобетонному заводі у місті Надвірна тривали до ранку. Це паралізувало роботу ТОВ ПБС. Через обшуки асфальт не вироблявся, необхідні проплати, які слід було здійснити не відбулись, відповідно жодних закупівель матеріалів, палива та послуг не здійснено.

«Для нас це великі збитки. Робота по асфальтуванню доріг повністю зупинилась. Замість того, щоб ремонтувати дорогу у кількох районах Прикарпаття, ми просиділи цілу ніч в заручниках, чекаючи, поки перевірять всі наші комп’ютери, машини, механізми», - скаржиться головний інженер ТОВ ПБС Микола Сергійчук.

Народний депутат України Олександр Шевченко назвав кримінальні справи, згідно яких проводять обшуки фейковими і зауважив, що дорожню компанію ПБС переслідують із серпня 2015 року, відколи нардеп вийшов із фракції «БПП» у Верховній Раді.

«Відкривались фейкові кримінальні справи. Але в чому різниця між ними і тим, що відбувається зараз. В нахабстві. Як це відбувалось? Забігають люди в масках, без шевронів, ламають двері, сейфи, вриваються у приватні оселі. Це так, як у 2014 році в Криму у людей віджимали бізнес. В тому числі і в буковельських менеджерів у Форосі. Я пам’ятаю, як нахабно російські військові викинули з цих закладів людей, які там працювали. Я і зараз бачу, як відбирають бізнес чи просто знищують тих, хто критикує путінський режим. Але я не можу одного зрозуміти: якщо у нас війна, то чому ми купуємо нафтопродукти у Росії? Чому правоохоронці, в тому числі і СБУ кришують контрабанду в ОРДЛО? Натомість багато разів прокурор Івано-Франківської області говорив про те, що йому треба заносити 20 тисяч доларів. І ніяких проблем у фірми ПБС не буде».

Олександр Шевченко зауважив, що обшуки усіх фірм, готелів і ресторанів, які мають стосунок до «Буковелю» були нелогічними.

«Нібито в ресторані «Сало» у «Буковелі» є докази того, що на будівництві доріг був не використаний якийсь певний матеріал. І ті дороги зі снігом зійшли. Таке формулювання речниці СБУ викликає сміх і обурення в мешканців Івано-Франківщини, які знають реальну ситуацію з дорогами ПБС. 

Вибачте, але буковельська фірма єдина в Україні дає 10-літню гарантію на дороги», – зазначив нардеп.

Олександр Шевченко додав: якщо ми не будемо поважати успішних людей, будемо кричати, що всі все награбували, нічого хорошого в країні не буде: «Це не в мене проблеми, проблеми у всієї країни. Я хочу, аби на бізнес не нападали. Треба змінювати усіх тих, хто призвів до такої ситуації».
 

Інші новини