Page 1 Page 1 Фігура_2_копія Фігура_3_копія Фігура_4_копія Page 1 Copy 3 PBS-logo-footer Group 28 Created with Sketch. Page 1 Page 1 Fill 1 Fill 1 Page 1 Page 1 Page 1 Combined Shape Fill 1 Fill 1 Page 1 Group Page 1 Fill 1 Rectangle 14 Rectangle 14 Copy Page 1 Page 1 Page 1 icons complete-icon location Page 1 Page 1 Copy 4 1StatusIcon 1StatusIcon 1StatusIcon Combined Shape Created with Sketch.

09 жовтня 2018 р.

Дорога до нічного базару в Коломиї скоро стане найкращою в місті

Фірма ПБС проводить капітальний ремонт одразу двох вулиць у Коломиї – це вулиця Атаманюка та вулиця Торгова. Ці дороги ведуть до нічного базару. Через велику кількість транспорту дорога була у дуже поганому стані, тут застоювалась вода, відповідно дорога перетворювалась на болотне місиво.

Дорожня компанія ПБС ці дві вулиці капітально відремонтує та замінить каналізаційний колектор.

«Колектор вже застарілий. Він не виконує своїх функцій. Всі труби треба повністю замінити. Ми зараз вириваємо корито, замінюємо водовідведення, потім підсилимо основу та влаштуємо два шари асфальтобетону», - говорить головний спеціаліст з водопостачання і каналізації Богдан Бутницький. 

Міський голова Коломиї вважає вулицю Атаманюка найгіршою в місті. Але переконаний, що вона має всі шанси стати найкращою. Каже, кошти є, але тільки на половину ділянки.

«Так, роботи знову розпочалися восени. Але у нашій країні інакше не можна, оскільки процедура затвердження технічної документації, проведення тендерів триває шість-сім місяців. Зараз зробимо тільки один відтинок, тобто ту частину, на яку є кошти», - каже міський голова Коломиї Ігор Слюзар.

Роботи на вулицях Атаманюка і Торговій тривають вже кілька днів. За цей час вдалося провести заміну деяких каналізаційних труб на вулиці Торговій. По вулиці Атаманюка наразі триває влаштування дорожнього корита і відновлення профілю.

«Я радий, що моє рідне місто розвивається. Гарна дорожня інфраструктура – це те, завдяки чому економіка міста зростатиме. Нічний базар у Коломиї – відоме місце не лише на всю область, а й на весь західний регіон. Завдяки цьому ринку наповнюється міський бюджет. Фірма ПБС відремонтує не тільки ці дві вулиці, є у планах ремонт інших, але не менш важливих коломийських доріг», - зазначив народний депутат України, уродженець міста Коломия, Олександр Шевченко. 
 

Інші новини